Mejdal Service & Teknik
Historie

Mejdal Service og Teknik har været på banen siden 1990 ledet af Morten Mejdal og har i dag 2 komplet udstyret servicesvogne, der dækker hele danmark og det sydlige sverige.

Indehaver af firmaet Morten Mejdal, er udlært elektronikmekaniker hos Ap radiotelefon/philips og har siden 1983 beskæftiget men service og montering af mobilt kommunikationsudtyr til vognmænd , taxa, redingskorps og brændvæsen.
1983-1992 hos AP radiotelefon/Philips først som lærling derefter som elektronikmekaniker med speciale i service på landmobilt radio udstyr og mobiltelefoner. 
1992-1994 ansat hos Damelco serviceteknikker på navigationsudstyr og vhf radio udstyr til både.
1994-1999 ansat hos AET med service på landmobilt radio udstyr, taxa udstyr, mobiltelefoner og trafikdiregerings systemer
1999-2002 ansat hos AET som værkfører for service og monterings afd. af land-mobilt radio udstyr, flådestyrings/trafikdiregerings systemer, navigations systemer og mobiltelefoner.
     
Fra 2002 indehaver af Mejdal Service & Teknik, med 2 ansatte og stadig med ovenstående kompetencer og specialer som focus punkter.
     
Erfaring kombineret med solidt produktkendskab, gør Mejdal Service og Teknik, toptunet og gearet til alle service opgaver som kræver grundighed, know-how og flexibilitet.
Visioner

Visionen forMejdal Service og Teknik er at lave onsite service hvort 95% af opgaverne laves "on location". Således at kunderne ikke skal bruge tid ( =penge) brændstof (=penge) køretid  (=efektivitet) på at køre på værksted .
Vi kommer når og hvor bilen holder stille.
At vi altid kan tilbyde en hurtig, effektiv service, til en rimelige priser.
At vi altid kan leverer udstyr fra de førerne på markedet og igen til en rimelige priser.