Partnere

Mejdal Service & Teknik er aut. forhandler og servicecenter for en række af de førerne produkter på marked indenfor flådestyring, land mobil radioudstyr, navigationssystemer og taxameter.
Vi har et bredt sortiment af kvalitet produkter fra danske firmaer suppleret men det bedste fra udlandet.
Vi følger løbende med i hvad der rør sig på marked så vi hele tiden kan tilbyde det nyeste og bedste til vores kunder.
 

COMLOG A/S
Dansk firma som er førerne indenfor flådestyring til vognmænd, systemer der gør der muligt for vognmanden eller kørselslederen at havde det fulde overblik over opgaverne og den daglige kørsel.

 


 

TP Radio
Dansk firma som er førerne indenfor land mobil radio. TP Radio udvikler og producerer alle deres produkter i Danmark og leverer alt fra håndradioer, mobilradioer, basestationer til større lukkede radiosystemer.

 


 

VdoDayton
VdoDayton var den første på banen men navigationssystemer til biler og lastbiler, og er i dag et mærke man ikke kan komme uden om når men skal vælge navigation til bilen. Kan integreres med blandt andet COMLOG systemer.

 


 

Kenwood
Kenwood er et godt supplement til TP Radio brede program af land mobil radio udstyr i et lidt laver pris niveau men stadig i rigtig god kvalitet og med et hav af muligheder.

 


 

Halda
Halda taxameter og trafikdirigeringsystemer  er nok mest kendt fra taxa branchen men også for at levere taxameter udstyr til kurer/transport firmaer som Mini-Trans og 3x34 der afregner kørsel efter taxameter